Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Sargevere kortermaja põlengu põhjustaja Jüri selgitab, kuidas ta suure tulekahju põhjustas, seejärel omakohtu korras peksa sai, psühholoogi abiga alkoholile selja pööras ja üritab tekitatud kahju heastada.

*Paide politseijaoskonna arestikamber on viimaste kuudega saanud sootuks uue ilme. Kainenejaid ja muudel põhjustel kinnipeetavaid ootavad värskelt remonditud kambrid ja turvalisem keskkond.

*Inimene on kõrgemate jõudude hoitud ja juhitud – nii usub paidelane Ene Airik, kes on võtnud vastu kõik tema teele veerenud proovikivid. Aasta tagasi jättis ta pooleli 36 aastat kestnud õpetajatöö ega kahetse eemalolekut.

*Alates sellest nädalast võib Paides jalutades Tallinna 9 juures kõrvu kosta sepahaamri kolksumist, sest vanas garaažis avas Ajakeskus Wittenstein sepikoja. Töökojas toimetab alasi ja haamriga sepp Tarmo Põldroo.

*Hulk kaitsevärvi tehnikat laigulistes vormides tegelaste juhtimisel mürisedes kaevetöid tegemas – see on pilt, mida Koigi lennuväljal pole juba aastaid nähtud. Kaitsevägi aitab Järva maleval lennuvälja korrastada.

*Eelmisel aastal käisid politseinikud 116 korral Järvamaa kodudes kodurahu loomas. Just nii palju oli väljakutseid peretülidele. Mis saab aga siis, kui politseinikud on ukse enda järel kinni pannud?

*Viskasime pilgu Järvamaal tegutsevatele maskottidele ja küsisime, kui raske on nende töö.

*Kaarel Aluoja rubriik «Vana ja uus foto» heidab seekord pilgu Kolu mõisale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles