Karjäärinädalal toob maakonda messi, karjääri kiirabi ja psühhobussi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
V Järvamaa karjäärimessike «Lingid tulevikku» Paide kultuurikeskuses.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
V Järvamaa karjäärimessike «Lingid tulevikku» Paide kultuurikeskuses. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järgmisel nädalal on üle-eestiline karjäärinädal, mil toimuvad loengud, seminarid ja töötoad kõikidele täiskasvanutele karjääriplaneerimise oskuste arendamiseks ning karjääriinfo levitamiseks.

Järvamaal on sellel nädalal kaks suursündmust: noortemess «Lingid tulevikku» ja karjääri kiirabi päev.

Noortemess on esmaspäeval kell 11-15 Paide kultuurikeskuses.Järvamaa Rajaleidja keskus koos partneritega ootab noori, lapsevanemaid, haridustöötajaid ja kõiki huvilisi edasiõppimise ja tööelu võimalusi tutvustavale noortemessile.

Korraldajad andsid teada, et traditsiooniliselt on ennast tutvustamas kõrg- ja kutsekoolid üle Eesti, saab läbi astuda psühhobussist ning toimub üle-eestiline õpilas- ja minifirmade laat. Noortealal saab tutvuda vabatahtliku töö, välismaal õppimise ja töötamise ning vaba aja sisuka veetmise võimalustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles