Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Kohtuotsusest selgub, et kahel narkodiileril käis möödunud suvel Järvamaal vilgas äri. Üksnes tõestatud kanepimüügikordi kogunes kahe kuu peale ligi 40.

*Roosna-Alliku uus abivallavanem on kohalike juurtega.

*Näitleja Peeter Oja käis esmaspäeval Paide vallas Sargveres külas inimestel, kelle maja sai kuu aega tagasi aset leidnud tulekahjus kannatada. Oja teatas, et käivitab heategevuskampaania Sargvere tuleõnnetuses kodu kaotanud perede aitamiseks.

*Äsja sai Järva-Jaani gümnaasium endale 30 tahvelarvutit, peatselt on Roosna-Alliku koolil kavas soetada mõnikümmend tahvelarvutit.

*Lühike talv on toonud kulupõlengute hooaja ligi kuu jagu varasemaks. Kuigi nädalavahetuse kulupõlengud jätsid Järva maakonna puutumata, andsid need maakonna päästjatele siiski tööd.

*Järvamaa arenduskeskus kavatseb aastatel 2015–2020 kulutada pool miljonit eurot inimeste arengule nii, et maakonda tekib juurde 600 ettevõtet, 800 töökohta ja palk tõuseb vähemalt 260 eurot.

*Kui pool aastat narris talv Valgehobusemäe suusa- ja puhkeskuse spordisõpru, siis pühapäeval narrisid sealsed inimesed talve vastu. Soojal ja päikeselisel päeval suusatati seal Jaak Mae karikatele nagu muiste.

*Laupäeval näitas Eesti noorte moeloojate paremik Paide kultuurikeskuse laval oma kollektsioone. Kokku nägi «MoeP.A.R.K 2015» publik 24 kollektsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles