Järva-Jaani kool kaasab õppetöösse tahvelarvutid

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas nutiseadet õppetöös rakendada nii, et sellest oleks kasu nii õpetajal kui õpilasel, näitas esmaspäeval toimunud koolitusel osalenutele HITSA koolitaja Julia Šmakova.
Kuidas nutiseadet õppetöös rakendada nii, et sellest oleks kasu nii õpetajal kui õpilasel, näitas esmaspäeval toimunud koolitusel osalenutele HITSA koolitaja Julia Šmakova. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esmaspäev, mil õpilased said nautida kevadilma ja vaheaega, oli Roosna-Alliku ja Järva-Jaani kooli õpetajatele üsnagi töine. Kahe kooli rahvas kohtus ühiskoolitusel.

Nii mõneski Järvamaa koolis on see, et tundides võtavad õpilased vanakooli õpikutele ja vihikutele lisaks ja õpetajad appi ka nutiseadmeid, juba igapäevanähtus.

Äsja sai Järva-Jaani gümnaasium endale 30 tahvelarvutit, peatselt on Roosna-Alliku koolil kavas soetada mõnikümmend tahvelarvutit. Seega oli esmaspäevane digiõppekoolitus, millest võttis osa üle 30 õpetaja, rohkem kui päevakohane ja HITSA (hariduse infotehnoloogia sihtasutus – toim) kolme koolitaja abil viisid nad end digioskustega kurssi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles