Kuidas kulutada kuue aastaga pool miljonit eurot

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Järvamaa arenduskeskus kavatseb aastatel 2015–2020 kulutada pool miljonit eurot inimeste arengule nii, et maakonda tekib juurde 600 ettevõtet, 800 töökohta ja palk tõuseb vähemalt 260 eurot.

Selleks et ettevõtlusaktiivsus suureneks ka väljaspool suurlinnu ja nende lähiümbruses, on Euroopa Liit rahastusperioodil 2015–2020 jagamas Järvamaale ligi 380 000 eurot, millele 16 protsenti omaosalust, seega on summa kokku 445 000 eurot.

Et ligi poolt miljonit eurot otstarbekalt ja sihipäraselt kasutada, selleks on Järvamaa arenduskeskus koostamas tööhõivekava, mille aluseks on võetud maakonna arengukava. «Rahajagamise tarvis koostame kava juba eelmise aasta oktoobrist,» lausus Järvamaa arenduskeskuse juht Katrin Puusepp. «Kava koostame koos väga erinevate partneritega. Oluline on, et tegevused omaksid maakondlikku mõõdet ja põhjendatud mõju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles