Lumelaudureid võistlus mäele ei toonud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses oli nädalavahetusel talvefestival. Laupäev oli lumelauavõistluste päralt, mis paelus väheseid.

Lumelauavõistlusele «Valgehobusemäe rodeo» kogunes võistlejaid loodetud poolesaja asemel vaid 17. See tähendas ka ajakava muutmist.

Albu valla laste lumelauaringi eestvedaja ja võistluste korraldaja Karel Kangro sõnas, et talv on olnud heitlik, kuid olud olid siiski paremad kui eelmisel aastal. «Valgehobusemäel alustasime trennidega detsembris ning tänaseni pole probleeme esinenud, mägi on heas korras,» selgitas ta. «Võibolla kunstlund oleks tahtnud vahepeal rohkem juurde toota ja pargielemente suuremaks ehitada. Selle taha võib jääda mõningate hüpete harjutamine.» Auhindu jagus ka Albu lastele võistlustelt, mis ühtlasi olid mudilaste ja juunioride klassi Eesti meistrivõistluste üks osavõistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles