Paide linnameeskond kaotas teist korda

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva pärastlõunal pidas Paide linnameeskond Paide kunstmurustaadionil oma seitsmenda Premium liiga hooaja esimese kodumängu Nõmme Kaljuga ja kaotas 0 : 3.

Paide linnameeskond on Premium liiga kahest mängust saanud kaks kaotust. Peatreener Meelis Rooba ütles, et nii Sillamäe Kalev kui ka Nõmme Kalju on tugevad vastased. «Suutsime hästi mängida, kuid Sillamäel said määravaks standardolukorrad ja Paides oli vajaka üksteisemõistmisest,» selgitas ta. «Juba kuuendal minutil tulnud värav lõi meid rütmist välja. Teine värav oli suluseisuhõnguline. Teisel poolajal hakkasime ka meie näitama, milleks me võimelised oleme. Löömata jäänud väravad jäävad kripeldama, sest seis 2 : 1 oleks pannud ka vastase rohkem värisema.»

Linnameeskonna kapten Andre Mägi tunnistas samamoodi, et hooaja algusega ei saa rahule jääda. «Me suudame tekitada momente, kuid realiseerimine on endiselt problemaatiline. Meie põhirõhk läheb kaitsetööle ja kui ükskord vastaste värava alla jõuame, siis võibolla maksame selle kaitsetöö pealt lõivu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles