Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Järva Teataja avastas SA Paide spordi- ja tervisekeskuse arhiivist dokumendi, mis näitab, et Paide linnal oli võimalus sõlmida spordihalli ehitajaga 150 000 euro asemel kompromisslepe 36 440 eurole, kuid see jäi kasutamata.

*Lumevaene talv ja varajane kevad pole rehvivahetustöökodade juurde siiski suuri järjekordi tekitanud. Kui varahommikuti-õhtuti on palju sõitmist, siis suverehvide allakruvimisega kiirustada ei maksaks.

*Vabaduses viibiv süütaja murdis kauplusse sisse.

*Kolm aastat kadunud olnud koer kohtus lõpuks perenaisega.

*Koeru keskkooli kauaaegne emakeele ja kirjanduse õpetaja Reet Aule (60) ei ole kunagi kujutanud end ette kellegi teise kui õpetajana. Õpetamine on olnud tema elu kutse.

*Türi ühisgümnaasiumi XI klassi neidu Elis Reisi teeb tants tõesti õnnelikuks. Ometi on ta juba lasteaialapsest saati unistanud saada näitlejaks. Ta tahab näitlejaks saada nii väga, et varuplaan puudub.

*«Kui lõpetate sportlaskarjääri ja riputate naelikud varna, siis tooge need pigem mulle. Staadionimajas on mul nael olemas,» on kergejõustikutreener Leonhard Soom öelnud mitmele atleedile. Põrandapinda napib juba praegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles