Modellid kannavad uudised lavale

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carol Leistel (vasakul) ja Laura Ivanovil poleks selle vastu midagi, kui saaks kollektsiooni autori Elina Pendi (keskel) loomingut iga päev kanda.
Carol Leistel (vasakul) ja Laura Ivanovil poleks selle vastu midagi, kui saaks kollektsiooni autori Elina Pendi (keskel) loomingut iga päev kanda. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna õhtul Paide kultuurikeskuses algava noorte moeloojate konkursi «MoeP.A.R.K. 2015» lõppvõistlus täidab maja klantsi ja glamuuri ning modellide ja moeloojatega. Teiste hulgas esitleb oma loomingut ka Türi ühisgümnaasiumi õpilane Elina Pent, kes on ainuke järvalasest finalist.

Tagasihoidliku olekuga Elina Fashion TVd ei vaata ning raha moeajakirjade peale ei kuluta. Tema esimesed moeohvrid olid aastate eest Barbie-nukud ning nüüd mõnikord noorem õde, kellele ta on rõivaid õmmelnud.

Fanaatiliselt Elina siiski moemaailmaga end kursis ei hoia. Seda üllatavam oli teade, et ta on valitud moekonkursi lõppvõistlusele. «Olin täiesti kindel, et edasi ei saa, seal on ju nii palju osalejaid,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles