Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Mööduval talvel kulus omavalitsustel teede talihooldusele raha vähem, kui oli plaanitud, mistõttu on lootust, et ka kruusateede lagunemise aeg jääb tänavu lühemaks.

*Lähiajal avab Järvamaal ukse kaks apteeki, üks Paides ja teine Türil. BENU kaubamärgi all tegutsema hakkavad apteegid teevad Paide ja Türi proviisorid murelikuks.

*Põlenud kortermaja katuse taastus algab järgmisel nädalal.

*Käekotivaras pääses turvatöötaja käest jooksu.

*Kevadsuviseid moesuundi iseloomustavad enamasti pastelltoonid. Nii ka tänavu. Moekates värvides papudega hakkavad uhkeldama ka Järvamaa haigla sünnitusosakonnas sel kevadel sündivad beebid.

*Idamaade filosoofiast huvituva gongi- ja õieteraapiat õppinud Almer Jansu kinnitusel on paljud tervisehädad, ka väsimus ja ärritumine, kinni mitte meie peas, vaid tagumikus.

*Nädalavahetusel on Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses talvehooaja tähtsündmus – Valgehobusemäe talvefestival, kus lumelaua- ja suusavõistlused leiavad aset kevadilma kiuste.

*Rahuliku kortermaja tülid ja rõõmud. Kuid mis saab siis, kui õhtuhämaruses saabuvad kahtlased võõrad? Kas inimesed üldse aimavad ohtu või peab turvalisuse eest seisma hakkama keegi kolmas? Selliste küsimustega tutvustab Alburahva Teater romantika sugemetega kriminaalseks kiskuvat kahes vaatuses lugu «Trepikoda».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles