Pealinna apteegid kolivad Paidesse ja Türile

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimalik, et juba aprillis avab Türi Konsumis uksed BENU kaubamärgi all tegutsev apteek. Ehitustööd juba käivad.
Võimalik, et juba aprillis avab Türi Konsumis uksed BENU kaubamärgi all tegutsev apteek. Ehitustööd juba käivad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Lähiajal avab Järvamaal ukse kaks apteeki, üks Paides ja teine Türil. BENU kaubamärgi all tegutsema hakkavad apteegid teevad Paide ja Türi proviisorid murelikuks.

Et ehitustööd käivad ja ravimiameti litsentsikomisjonist pole saabunud veel vastust seni Tallinnas tegutsenud kahe apteegi tegevusloa muutmiseks, ei osanud BENU Apteek Eesti osaühingu jaemüügijuht Kaidi Kelt veel öelda, millal Türi Konsumis ja Paide Grossi poes apteek ukse lahti teeb.

Ravimiameti tegevuslubade ja inspektsiooni büroo juhataja Inge Mäe sõnas, et esitatud taotluste kohta amet infot anda ei saa. «Otsust apteekide kolimiseks Türile ja Paidesse ehk mõne apteegi tegevusloa muutmiseks veel tehtud ei ole,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles