Autoga enam Koidula sillast üle ei pääse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Seoses rekonstrueerimistöödega on alates 16. märtsist Türil asuv Koidula sild liikluseks suletud ning igapäevastel liiklejatel soovitatakse sõita Türi-Alliku või Mäeküla kaudu.

„Tööd algasid ajutise silla ehitamisega jalakäijatele, edasi toimub vana silla lammutamine ja samale kohale uue silla ehitus," ütles Emil Liias töid teostavast OÜ Järelpinge Inseneribüroost.

Türi vallavalitsuse majandusosakonna juhataja Urmas Kupu sõnul on Koidula sild projekteeritud 1969. aastal ning vajas juba hädasti kapitaalremonti. "Sild ühendab omavahel Türi kesklinna Raadiojaama tänava elamurajooniga ning on ühendusteeks liikumisel Kõrgessaare kalmistule. Väljaspool linna piire jätkub Raadiojaama tänav Türi – Näsuvere riigimaanteena. Liiklussagedus Türi – Näsuvere oli 2012. aastal veidi üle saja sõiduki ööpäevas," rääkis Kupp. 

Tööd, mille tellijaks on Türi vallavalitsus ja teostajaks OÜ Järelpinge Inseneribüroo, on plaanis lõpetada jaanipäevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles