Korvpallurid jõudsid kohamängudeni

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

Järvamaa korvpalli-meistrivõistlused on jõudnud kohamängudeni.

Eelringis lähevad vastamisi Komisjonikaup/Pehmesisustus ja Järva-Jaani, KK7 ja Tarbja ning Väätsa ja Plastrex. Põhiturniiri viis paremat said asetuse otse veerandfinaali.

Viking Window vastane on KK7 kodulehe andmetel Väätsa ja Plastrexi paari võitja Ambla mängib KK7 ja Tarbja seeria võitjaga. Koigi vastane tuleb paarist Komisjonikaup ja Järva-Jaani. Koeru ja Retro heitlevad omavahel pääsu eest poolfinaali.

Sel laupäeval saab kohamängudele kaasa elada Tarbja võimlas kl 17 (Komisjonikaup ja Järva-Jaani) ja kl 18.30 (Tarbja ja KK7). Samuti mängitakse laupäeval kl 17 ka Väätsa tervisekompleksis (Väätsa ja Plastrex) ning pühapäeval Paide E-Piima spordihallis kl 17 (Plastrex ja Väätsa) ja kl 18.30 (KK7 ja Tarbja).

Meeste esiliigas ootab reedel kl 19.30 Aravete spordihoones Ambla SKd ees mäng Tamsalu Los Torosega. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles