Järva Teatajat saatis konkursil edu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva Teataja küljendajal Kristo Kivisool (vasakult), ajakirjanik Merit Männil ja fotograaf Dmitri Kotjuhil oli põhjust reedel ajakirjanduspreemiate jagamisel rõõmustada, sest kõigi tööd tunnustati esikoha vääriliselt.
Järva Teataja küljendajal Kristo Kivisool (vasakult), ajakirjanik Merit Männil ja fotograaf Dmitri Kotjuhil oli põhjust reedel ajakirjanduspreemiate jagamisel rõõmustada, sest kõigi tööd tunnustati esikoha vääriliselt. Foto: Erakogu

Reede õhtul avalikustas Eesti Ajalehtede Liit tseremoonial 2014. aasta ajakirjanduspreemiate võitjad. Järva Teatajal oli mitu korda põhjust rõõmustada.

Järva Teataja ajakirjaniku Merit Männi lugu oma õe läbielamistest Taanis («Jõuluõhtu katkise akna ja pommiga postkastis») tunnistati parimaks maakonnalehtede olemuslooks. Sellesse kategooriasse oli esitatud 26 tööd.

Järva Teataja peatoimetaja Merili Nikkolo lausus, et Meriti lugu pälvis tähelepanu juba selle ilmudes ja jäi paljudele meelde. «See oli julgelt, avameelselt, läbimõeldult ja suurepäraselt kirjutatud lugu, mis puudutas inimesi,» selgitas ta. «Meriti olemuslugusid on tegelikult Järva Teataja lugejad kiitnud aastaid, sest need on meisterlikult hästi ja omanäoliselt kirja pandud. Tore, et üks neist lugudest tõi Meritile tänavu üle-eestilise tunnustuse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles