Tõstjad tõid Tartumaalt meistritiitleid

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaal olnud Eesti meistrivõistlustelt tuli SK Vargamäe tõstja Ain Pent koju kolme kuldmedaliga (rebimine, tõukamine ja kogusumma). Ühtlasi kuulus talle kui parimale tõukajale Jaan Taltsi nimeline rändkarikas.
Tartumaal olnud Eesti meistrivõistlustelt tuli SK Vargamäe tõstja Ain Pent koju kolme kuldmedaliga (rebimine, tõukamine ja kogusumma). Ühtlasi kuulus talle kui parimale tõukajale Jaan Taltsi nimeline rändkarikas. Foto: Ahti Uppin

Nädalavahetusel Tartumaal Mellistes olnud 94. Eesti meistrivõistlustel võitsid SK Vargamäe tõstjad kaks meistritiitlit. Nagu ikka, jagus tõstepõrandale omajagu närvipinget ja viimase hetke juhtumisi.

SK Vargamäe treener Ahti Uppin ütles, et meistrivõistlustel käis klubi üheksa tõstjaga. «See oli ka võimalikust valikust parim, mida saime välja panna, ja kaks meistritiitlit jäi seekord meie laeks,» lausus ta.

Kaal pidi langema kibekiiresti

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles