Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Kabala elanikud alustasid allkirjade kogumist, et kuu lõpul kogunev vallavolikogu ei sulgeks Kabala kooli ega annaks sellega külale surmahoopi.

*Veel mõni kuu tagasi ei teadnud laiem üldsus Jaak Madisonist midagi. Nüüd on ta riigikogu uue kooseisu noorim liige ja aastatetaguse blogipostituse tõttu tõusnud üleöö tuntuimate poliitikute hulka.

*Kristi (25) on sirgunud peres, kus oli kolm venda ja kaks õde. Üks vendadest hukkus avariis, kui Kristi oli 18aastane. Lein ja depressioon ning Madonna lauldud «American Pie» saatsid teda kuus aastat.

*Päästeametis puhuvad sel kevadel uued moetuuled: enam ei leia ametnike seljast tuttavaid punaseid päästekirjadega jopesid, tööriietuse uued põhivärvid on must, sinine ja hall.

*Sel nädalal oli Järvamaal tavapärasest rohkem laigulises vormis tegelasi liikumas. Käis linnalahingu- ja patrulliõpe. Et selleks sobivaid tondilosse jätkub, võib kaitseväelasi maakonnas näha edaspidigi.

*Naiseks olemise kunsti õpetav Merliis Sulg teab, et naine on ilus, õrn ja armastav, kes peale soojuse kiirgab ka midagi müstilist nii oma mehele, perele kui kogu ühiskonnale. Kuigi naist on sageli keeruline mõista, on mees tema lummuses pigem õnnelik.

*«Peab ikka suur tahtmine olema!» imestas kuu aja pärast esietenduvas muusikalis «Billy Elliot» kaasa tegev Jaagup Kreem, saades teada, et üks truppi kuuluv viienda klassi tüdruk käib proovidesse Türilt.

*Kuigi Paide politseijaoskonna uurija Tuuli Jentson (28) tööpäeviti enam pätipoisse taga ei aja, kuluvad tema õhtud endiselt raskustega maadeldes, rühmatreeningutes ennast ja teiste vormis hoides.

*Sellel nädalal koos käinud Naiskodukaitse Järva ringkonnakogu valis uue juhatuse. Uueks esinaiseks valiti Kirsika Ilmjärv ja aseesinaiseks Reinika Tatter ning juhatuse liikmeteks Kerli Sirila, Maire Arro ja Vivika Barnabas ning juhatuse asendusliikmeks Kaire Lõhmus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles