Fitnessilemb naispolitseinik pühendab õhtud raskustele

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Tuuli Jentson vormib kahel korral nädalas Türi ujulas kohalikke naisi sportlikumaks. Aukohal on energiline muusika, kangid ja raskused.
Treener Tuuli Jentson vormib kahel korral nädalas Türi ujulas kohalikke naisi sportlikumaks. Aukohal on energiline muusika, kangid ja raskused. Foto: Dmitri Kotjuh

Kuigi Paide politseijaoskonna uurija Tuuli Jentson (28) tööpäeviti enam pätipoisse taga ei aja, kuluvad tema õhtud endiselt raskustega maadeldes, rühmatreeningutes ennast ja teisi vormis hoides.

Elus tuleb ikka kummalisi seiku ette, kuid Tuuli ei mäleta, et tema kaks korda nädalas Türi ujulas olevatesse treeningutesse oleks ilmunud mõni tegelane, kellega tal on päevasel ajal olnud negatiivset laadi kokkupuudet. Näiteks on tulnud teda jooksujalu jälitada või tema vastupanu murda.

Ju treenivad siis «jooksupartnerid», suitsu- ja alkoholimaiad noortepundid või muudest meelemürkidest agressiivsust ja jõulisa ammutanud kratid end mujal. Jooksupäevi tuli vahetuste jooksul ikka ette, nii paar korda kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles