Paides tähistatakse naistepäeva tantsuõhtu ja Georg Otsa lauludega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Rahvusvahelist naistepäeva tähistatakse Paide kultuurikeskuses kahel korral - laupäeval seltskonnatantsuõhtu ning pühapäeval Georg Otsa laulude kontserdiga.

Laupäeval on kultuurikeskuse väikses saalis arvult teine seltskonnatantsuõhtu, mis on mõeldud inimestele, kes armastavad tantsida ansambli saatel klassikalisi seltskonnatantse - valss, rumba, fokstrot, kirjutab Paide linna koduleht.

Esimene kord veebruaris läks kultuurikeskuse direktori Ülle Mülleri sõnul väga hästi, seega loodab ta ka homseks palju rahvast.

«Kui palju meil ikka neid võimalusi on, et seltskonnatantse tantsida! Naistepäev on selliseks ürituseks ju suurepärane,» rääkis Müller.

Pühapäeval toimub väikses saalis kontsert Georg Otsa lauludega. Esinevad rahvusooper Estonia solistid. Pakutakse ka torti ja veini. «Tegemist on naistepäevakontserdiga, praeguste andmete kohaselt on ürituse piletimüük läinud väga hästi, nii et saada on veel mõned kohad,» ütles Müller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles