Tunniks ajaks pööraste seikluste keerises

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidulikku sündmust uudistama tulnud inimesed peavad peategelast ehk elektriautot ilusaks ja avaldavad soovi sellega sõita.
Pidulikku sündmust uudistama tulnud inimesed peavad peategelast ehk elektriautot ilusaks ja avaldavad soovi sellega sõita. Foto: Dmitri Kotjuh

Kui televaatajad nägid sarja «Naabriplika» neljanda hooaja avaosa esmaspäeval, siis võttemeeskonnale algas neljas hooaeg juba rohkem kui kuu aega tagasi.

Telereklaam lubab neljandal hooajal Esna küla rahva pööraste seikluste jätku. Järva Teatajale tähendab avaosale järgnenud teisipäeva hommik jälle võimalust kaadri taha piiluda. Seekord pisirollis.

Esialgu teame, et meid on tarvis «kajastama», kuidas vallavanem Paavel Koosaar viib läbi pidulikku avamist. Õuevõttega minevat umbes tund. Teisipäeva hommik kostitab lörtsisaju ja kahe plusskraadi ning tugevneva tuulega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles