Ettevõtlusmängus osaleb kümmekond tööd

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kesk-Eesti noorsootöö keskuse ettevõtlusmängu «Tunne Järvamaa ettevõtteid» esimesse vooru esitas seitse kooli 11 tööd, mida on keskuse juhi Kati Nõlvaku andmetel oluliselt vähem kui eelmisel aastal. «Ma ei võtnud mängus osalemist ka ülemäära tagant torkida, tahtsin näha, kui paljud koolid mõttega haakuvad, ja nii olen tulemusega isegi rahul,» ütles ta.

Ettevõtlusmängu esimeses voorus tuli võistkondadel leida vastus kümnele küsimusele. Rohkem vastajaid oli Paide gümnaasiumist, kust saabus neli tööd.

Kati Nõlvak ütles töid sirvides, et seitse tööd on VI–IX klasside õpilastelt ja neli gümnaasiumiosa noortelt.  Veel jäi talle silma, et paljud olid vastustes täitnud miinimumnormi, vähesed pidanud oluliseks põhjalikkust. «Tundub, et vastamise põhjalikkus sõltub siin juhendavast õpetajast kui õpilaste vanusest,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles