Viirused jätavad klassitoad tühjaks

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koeru keskkooli Ib klassi 14 õpilasest oli eile koolis vaid neli. Haigeks ei taha jääda ei nemad ega ka õpetaja Kerle Põldver.
Koeru keskkooli Ib klassi 14 õpilasest oli eile koolis vaid neli. Haigeks ei taha jääda ei nemad ega ka õpetaja Kerle Põldver. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui vahepeal teatas terviseamet, et ülemiste hingamisteede viirustesse haigestumine hakkab taanduma, siis eelmine nädal ja ka eilne hommik tõid arstidele tööd juurde.

Nii palju kui eelmisel nädalal, pole terviseameti vaneminspektori Maie Laose andmetel sel viiruste hooajal haigeid veel arsti juurde pöördunudki. «Kokku haigestus eelmisel nädalal 179 inimest, mida on 54 protsenti rohkem kui nädal varem,» sõnas ta.

Haigestunutest 84 olid kuni 14aastased lapsed, kõige suuremat haigestumise tõusu võib Laose andmetel täheldada Järva-Jaanis ja Koerus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles