Turvakontsern kutsub üles tunnustama turvatöötajaid

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S turvatöötaja Raivo Raudsepp.
G4S turvatöötaja Raivo Raudsepp. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Märtsis korraldab G4S esmakordselt kampaania, mille sõnumiks on „Märka turvateenindajat!“.

Kampaania raames kutsub turvakontsern üles tunnustama turvavaldkonnas töötavaid inimesi ning jagama G4Si töötajatega seotud klienditeeninduslikke kogemusi. Märtsis toimub traditsiooniline Hea Teeninduse Kuu kampaania ning enamik teenindusettevõtteid soovib selle raames tõsta esile oma töötajaid. AS G4S Eesti juhatuse esimees Priit Sarapuu sõnas, et suurima turvaettevõtte esindajana peab oma kohuseks teiste hulgas üles kutsuda märkama ka turvateenindajate panust. „Turvavaldkonnas töötab ligi 400 tehnikut ning 4900 turvatöötajat, kelle töö ja hea teenindus annavad meile kõigile suurema turvatunde,“ ütles Priit Sarapuu.

„Kui seni on turvavaldkonnas töötavaid harjutud nägema eelkõige korrakaitsja rollis, siis üha olulisemaks on muutunud nende roll teenindajana. Hea suhtlemisoskus aitab saada ka rohkem infot, mis on oluline nii mõnegi ebasoovitava olukorra ennetamisel, olgu selleks üksikisiku kodu turvalisus või terve kaubanduskeskuse ohutus. Tänu sellele hoiavad turvateenindajad palju rikkumisi ära juba eos. Kutsun üles märkama turvavaldkonnas töötavaid inimesi ning tunnustama nende head tööd,“ lisas Priit Sarapuu.

„G4S soovib saada parima teenindusega ettevõtete esikümnesse. Selle nimel oleme käivitanud uued personali koolitusprogrammid, panustame etapiviisiliselt töötajate motivatsioonisüsteemi ning monitoorime teeninduse kvaliteeti soovitusindeksi abil. Paremaks teenindajaks arenemisel on aus tagasiside väga oluline ja seetõttu palume jagada G4Siga nii häid kui soovida jätnud klienditeeninduslikke kogemusi,“ ütles AS G4S Eesti juhatuse esimees.

Tagasisidet G4Si töötajate – tehnikute, turvatöötajate, lennujulgestajate ning sularahavedajate – kohta saab jagada turvafirma kodulehe kaudu: http://www.g4s.ee/turvateenindaja. Kõigi märtsis „Märka turvateenindaja“ kampaania raames tagasiside andnute vahel loositakse välja kodu turvalisusega seotud kingitused.

Eestis annab turvakontsern tööd ligi 2600 inimesele, sealhulgas ligi 2000 turvatöötajale. 2014. aastal andsid G4Si turvatöötajad politseile üle 3230 õiguskorra rikkujat ning tagastasid kauplustes vargustelt tabatud õigusrikkujate käest äravõetud kaupa ligi 43 000 euro eest. G4Si valveteenuseid kasutab Eestis üle 48 000 püsiklienti, kelle teenindamiseks on pidevalt töös 75 patrullekipaaži.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles