Ennustusvõistlusel osalejad oskasid Ligi ja Küti edu ennustada

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu valimised 2015. Häälte lugemine.
Riigikogu valimised 2015. Häälte lugemine. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva Teataja lasi nädalavahetusel soovijatel ennustada, kes Järva- ja Viljandimaa ringkonnast saavad enim hääli. Praeguseks on teada, et nendeks osutusid Jürgen Ligi, Helmen Kütt ja Mailis Reps.

Kokku saatis meile oma pakkumise ligi paarikümmend inimest. Kui Jürgen Ligi nime oskasid peaaegu kõik välja pakkuda, siis ülejäänud nimede puhul esines juba rohkem erinevusi. Kümme vastajat pakkus näiteks esikolmikusse ka Helir-Valdor Seederit, aga tema jäi sealt napilt välja. Mailis Reps edestas teda teda 69 häälega. Veel pakuti esikolmikusse Sven Mikserit (kes siin ringkonnas ei kandideerinudki), Priit Toobalit, Ando Kivibergi, Priit Värki, Kaia Ivat ja teisi.

Kaheksa vastajat panid täppi 2 nimega. Üks vastaja pani täppi küll kolme nimega, aga tema saatis meile neli nime.

Vähemalt kaks õiget häältekogujat nimetanud vastajate vahel loosisime välja Järva Teataja tassi. Loosõnn naeratas järgmistele inimestele: Tiina Mälk, Liisa Hendrikson, Aime Roosioja, Aime Vellama, Ilme H.

Tassi saab kätte Järva Teataja toimetusest (Väike-Aia 5, Paide). Võib saata ka sõbra auhinnale järele, aga andke sellest enne meie klienditeenindajale teada (tel. 384 9200).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles