Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Statistikaameti andmeil oli eelmise aasta viimases kvartalis Eesti keskmine brutopalk 1039 eurot. Järvamaal on see 855 eurot ehk 184 eurot väiksem.

*Majanduslanguse ajal tööta jäänud endisel paidelasel Raul Meosel tuli 2010. aastal minna Soome ehitajaks, et pere ära majandada. Nelja aasta vältel pidi ta toime tulema tohutu hulga töötundide, piinava kodust eemaloleku, mõnituste ja vaenulikkusega.

*Põlenud Sargvere maja taastus võib alata paari nädala pärast.

*Eile tegi Paides Nofretete ilusalongis soenguid Egiptuses 15 aastat juuksurina töötanud 32aastane Khaled Omar Ahmed Mohamed, kellel see oli esimene proovipäev.

*Paide linnavolikogu neljapäevane istung näitas, et linna juhtide vahelt on usaldus täiesti kadunud, sest umbusaldusavaldusi löödi lauale nii opositsiooni kui ka koalitsiooni leerist.

*Paide linn ja spordihalli ehitaja otsivad kohtuvälist kokkulepet.

*Seitsmendat aastat Paide kultuurikeskuses direktoriametit pidava Ülle Mülleri kabinet kaotab loetud päevade pärast oma nostalgiliselt nõukaaegse väljanägemise. Uuson ka Rahvusooper Estonia annetatud mööbel.

*Aasta vabatahtliku päästekomando, Järva-Jaani tuletõrje seltsi komando sõidab väljakutsele võimalikult kiiresti, viimastel aastatel pole selleks kulunud rohkem kui lubatud kümme minutit.

*Neli aastat kaardimängutreeninguid on andnud Türi valla Karjaküla ja Kolu küla meestele julgust kutsuda vastaseks naised, kuid esmalt sõpruskohtumiseks, sest ka kaardilaua taga tuleb õrnema sooga sõbralikult läbi saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles