Karedal lähevad vallavanemad vastakuti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 1. märtsil ootab Kanal 2 seriaali «Naabriplika» meeskond huvilisi Kareda vallamaja juurde, kus algavad uue hooaja võtted.

Sisukirjelduse järgi leiab aset Esna ja Järva-Jaani vallavanema vaheline võistlus. Esna vallavanemat kehastab Harry Kõrvits, kes astub üles Järva-Jaani valla juhina, pole menusarja kunstniku-rekvisiitori Pille Raudsepa ütlust mööda veel teada. Ka jättis Raudsepp saladuseks, millistel aladel kaks kanget juhti kokku lähevad. «Näevad need, kes kohapeale tulevad. Ülejäänud näevad tulemust teleekraanilt,» märkis ta. Alates kella 15st on võtted õues, mistõttu Raudsepp soovitas tulijatel jälgida ilmateadet ja vastavalt sellele ka riietuda.

Kell 16.30–20 tegutseb võttegrupp ja teised asjaosalised siseruumides. «Kui keegi kella 15ks ei saa tulla, võib liituda kell 16.30 algavate vallavanemate sisevõistlustega,» julgustas Raudsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles