Noored muusikud lähevad võistlustulle

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Sel ja järgmisel nädalal osalevad Türi muusikakooli õpilased  Eesti muusikakoolide liidu (EML) konkursi „Parim noor instrumentalist 2015" eelvoorudes, XV Eesti noorte tšellistide festivalil ja Liivimaa muusikakoolide keelpillimängijate konkursil.

Reedel on Ülenurme muusikakoolis üleeestilise konkursi "Parim noor instrumentalist 2015" puhkpillimängijate Tartu regiooni voor.

Türi muusikakooli esindavad seal Viia Ivaski flöödiõpilased Kryslin Rass, Berit Volmre, Heidy Jallai, Helina Viigand, Lisanne Lugus ja Samuel Ehman ning Ants Oidekivi saksofoniõpilased Annika Pent ja Johannes Laur ja klarnetiõpilased Mia-Maria Männi ja Samuel Beekmann. Konkursil osaleb ka Katre Nukka plokkflöödiõpilane Mia Anderson ning Peep Heinaste trompetiõpilane Oliver Veimer,  kontsertmeistrid on Miina Jõgisalu ja Siret Heinaste.

Laupäeval võistlevad Helen Oti tšelloõpilased Elise Zinovjev, Karola Lee Aasavelt, Hanna Katariina Miller, Eliise Kerro, Kirsi Talvoja, Maria Eliisabet Avamere, Annika Krais, Kärt Rannik, Teele Lotte Trug, Heidy Heleen Trug ja Marleen Matzstein XV Eesti noorte tšellistide festivalil Tartu H. Elleri nim muusikakoolis. Kontsertmeistrid on Siret Heinaste ja Marju Riisikamp.

1. märtsil on sama festivali käigus täiendkoolitus tšelloõpetajatele, kus H. Elleri nim muusikakooli õpetaja Reet Metsa näidistunni õpilane on Kärt Rannik Türi muusikakoolist, kes võtab osa ka Elleri-kooli tulevikumuusiku arenguprogrammist. Esmaspäeval, 2. märtsil on Tartu I muusikakoolis muusikakoolide liidu korraldatava üleeestilise konkursi "Parim noor instrumentalist 2015" klaverimängijate Tartu regiooni voor. Türi muusikakooli esindab Anne Laimetsa õpilane Liisa-Maria Marrandi.

5. ja 6. märtsil on H. Elleri nim Tartu muusikakoolis Liivimaa muusikakoolide keelpillimängijate konkurss, kus võistlevad Helen Oti tšelloõpilased Teele Lotte Trug, Kärt Rannik, Heidy Heleen Trug ja Annika Krais ning Vello Schütsi viiuliõpilased Kirke Pindmaa, Lisette Taube ja Maarja Margaret Miller. Kontsertmeistrid on Siret Heinaste ja Marju Riisikamp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles