Kaks võistkonda tõid topeltkoguses rõõmu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türi naised Otepää saunamaratonilt auhinda ei võitnud, kuid õlletünnisaunast saadud suurepärane tuju kestab siiani.

Türi naised käisid Otepääl kuuendal saunamaratonil kahe võistkonnaga. Eelmise aasta võistluskogemusega Kuujääbikute naiskonna liige Merle Vantsi ütles, et kahe võistkonnaga ei soovitud suurendada mitte võiduvõimalust, pigem tuua Türile topeltkoguses head emotsiooni. «Usun, et meil see ka õnnestus, sest oleme siiani rõõmsad, ja kui meenutame veel õlletünnisaunas käiku, kisub näo kohe vägisi naerule,» ütles võistkonna liige Kai Karumets.

Selgub, et kahte võistkonda jaotunud türilannad liikusid ühest saunast teise peamiselt koos. Naerupahvakute saatel meenutavad nad, kuidas kaardi järgi saunade otsing Otepää kandi teedel oli üks paras seiklus. «Alustasime kõige kaugema nurga saunadega. Kuna leida neid oli keeruline, mõistsime esimese tunniga, et tänavu vaid naudime saunamaratoni täiega,» ütles Maie Bernhard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles