Kirnas rakendati hobuseid aja peale

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Kirnas toimunud rakendamisevõistlustel läks võistluspinges hobuse ree ette rakendamine ühte moodi sassi nii staažikatel kui noortel osalejatel.

Kirna tallist esmakordselt toimunud rakendamisvõistlusel osalenud koolitüdruk Minni Mangman sõnas, et võisltuspinge on ikka üks naljakas asi, selles kohe tulevad vead sisse. „Rakendan hobuseid siin tallis toimetades ette ju mitu korda päevas ja nüüd seda aja peale tegema hakates tulid ikka vead sisse,“ tunnistas ta.

Rakendamises pani oma oskused proovile ka Ambla vallas Kiigelandis hobuseid pidav Anu Laansalu. Temagi kinnitas, et võistluspinge lisab tegevusse sedavõrd ärevust, et aastaid tehtavat igapäevast tegevust teed kui esimest korda. Vigu tuli sisse temalgi. „Kuid tore, et Maie Kukk on võtnud korraldada rakendamisvõistlust, loodan, et ta jätkab seda, et järgmisel aastal saaksin siia tulla juba rohkmate osalejatega ka oma tallist,“ sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles