Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Roosna-Alliku abivallavanem Maret Põder varastas kahe aasta jooksul lastekodus elanud puudega noormehelt pensioniraha ligi 5000 eurot, mis pidi minema noormehe korteri ostuks.

*Kolmapäeval Sargvere külas põlema läinud korrusmaja taastamine maksab 100 000 eurot. Esimese päevaga laekus annetajatelt 2100 eurot. Maavanem ja vallavanem küsisid eile peaministrilt 34 000 eurot toetust.

*Tänavu presidendilt teenetemärgi saav Konesko tegevjuht Mart-Järvo Hirtentreu viis valel ajal rahvuslipuga lehvitamine õhtukeskkooli, kuid see ei takistanud tal lõpetada ülikooli ja saada suurettevõtte juhiks.

*Nad tutvusid ajalehekuulutuse abil vähem kui poolteist aastat tagasi. 16. jaanuaril registreerisid nad oma abielu, laupäeval on Ambla kirikus nende laulatus. Nad on Marta (64) ja Kalev (80) Õun. Tegelikult ei otsinud Kalev Maalehe kuulutuse abil naist, vaid koduabilist.

*Iseseisvuspäeva õhtul on järvalastel põhjust end telerite ette sättida, sest president Toomas Hendrik Ilves on riigi aastapäeva puhul kutsunud vastuvõtule ka kolm järvamaalast.

*Neljapäeva lõuna ajal sõitis Paide ühisgümnaasiumi ette musta värvi sportauto Pontiac, mis on äravahetamiseni sarnane 1980ndate menuseriaali «Knight Rider» imeautoga KITT.

*Iseseisvuspäeval heisatakse Tallinnas pidulikult lipp Pika Hermanni torni, aga Järvamaal Tallinna–Tartu maantee ääres asuva Hermanni küla sildil köidab sel päeval möödasõitjate tähelepanu rahvuslippu lehvitav tont.

*Laupäeval sõidetakse Harju- ja Järvamaal 14. uunikumide talveralli. Tänavu on end kirja pannud 177 automeeskonda. Rajale tulevad nii sõiduautod, üksikud veoautod kui ka mootorrattad – kõik valdavalt vanemad kui väljalaskeaastaga 1984 või siis pisut uuemad haruldasemad mudelid. Vaid suuri busse pole sel korral väljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles