Riigipea vastuvõtul näeb ka järvalasi

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liikmel Kaia Ival on see kolmas kord minna presidendi vastuvõtule (pilt on tehtud eelmisel aastal). Presidendi kõne, mida igal aastal suure huviga oodatakse, koondub Iva meelest seekord kahele põhiteemale: Eesti asend maailmas ja julgeolek.
Riigikogu liikmel Kaia Ival on see kolmas kord minna presidendi vastuvõtule (pilt on tehtud eelmisel aastal). Presidendi kõne, mida igal aastal suure huviga oodatakse, koondub Iva meelest seekord kahele põhiteemale: Eesti asend maailmas ja julgeolek. Foto: Andres Putting

Iseseisvuspäeva õhtul on järvalastel põhjust end telerite ette sättida, sest president Toomas Hendrik Ilves on riigi aastapäeva puhul kutsunud vastuvõtule ka kolm järvamaalast.

Järvalasi, kes on saanud presidendi vastuvõtu kutse, on nimekirjas kolm: riigikogu liige Kaia Iva, aasta naiskodukaitsja Kaire Lõhmus ning Eesti piimaliidu juhatuse esimees, E-Piima juht Jaanus Murakas.

24. veebruari õhtul sätib Kaia Iva väike tütar end kindlalt teleri ette, et näha, kuidas ema ja isa presidendipaariga kätlevad. Ilmselt rohkem kui presidendiproua ja teiste ekraanilt nähtavate preilide-prouade kleidid ning kostüümid välja näevad, huvitab tüdrukut hoopis ema pidulik kleit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles