Ujujate seeriavõistlus sai läbi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viiest etapist koosnenud ja oktoobrist veebruarini Paide ja Türi ujulates peetud Järvamaa lahtised ujumise seeriavõistlused on selleks korraks läbi.

Eelmisest sügisest Paide ujumisklubi eestvedaja Kristi Rohtla ütles, et seeriavõistluse avaetapile oli hästi suur tung: võistlema tahtis tulla üle 200 ujuja, kuid ujula seadis järgmistele etappidele piiriks 150 ujujat. «Teisel etapil oli 164 osalejat ning ülejäänutel veelgi vähem, näiteks sel laupäeval Paides isegi alla saja,» lausus ta. «Kui saab kaasa võtta vaid 25 last, pole kõik nõus Tallinnast 60kohalise bussiga kohale tulema. Meie võistlused, kus lööb kaasa palju erineva tasemega ujujaid, on muidu päris populaarsed.»

Paide ja Türi klubi lapsi tegi koduvõistlusel kaasa paari­kümne ümber. «Vaieldamatult meie kõige edukam oli Marin Merisalu Paide ujumisklubist, tema oli kokkuvõttes 16–25aastastest naistest esimene,» ütles Rohtla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles