Sargveres lahvatas kortermaja põlema

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 13.13 sai häirekeskus teate, et Paide vallas Sargvere külas Nooruse tänaval põleb kolmekorruseline kortermaja.

Põles nelja trepikojaga paneelmaja kolmanda korruse korter. Leegid levisid kiiresti pööningule ja siis võttis tuld kogu maja katus. Majas olnud inimesed evakueeriti, esialgsetel andmetel keegi vigastada ei saanud.

Kell 14.03 kinnitas kohal viibiv Järva Teataja ajakirjanik, et kõik inimesed on põlevast majast välja saanud. Keegi tervisekahjustusi pole saanud. Päästjad on toonud majast välja ka inimeste lemmikloomi.

Ajakirjanik lausus, et esialgsetel andmetel sai tulekahju alguse korterist, kus elab meesterahvas, kel on alkoholiga probleeme, kuid keda hetkel kodus polnud.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kais ütles, et kell 14.14, et põleng lokaliseeriti. «Põles kolmekorruseline ja nelja trepikojaga kortermaja,» selgitas ta. «Ühes kolmanda korruse korteri elutoast avastati leegid. Sealt levis tuli edasi pööningule. Maja katus on nüüdseks hävinenud.»

Päästeamet andis teada, et kell 17.01 lõppesid kustutustööd Paide vallas Sargveres Nooruse tänava korrusmajas. Tules hävis hoone katus, enamus kortereid said suitsu- ja vee kahjustusi. Vähem kahjustada said esimese ja teise korruse äärmiste trepikodade korterid. Tulekahju alguses evakueeritud inimestest enamik on leidnud endale öömaja sõprade ja tuttavate juures ning ööbimispaiga leidmise osas abivajajaid aitas ka kohalik omavalitsus. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab uurimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles