Vastlapäev ei möödu kuklita ka ettevõtetes

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi lasteaias tähistati täna vastlapäeva lumepuudusel sportliku orienteerumismänguga. Laualt ei puudunud ka vastlakuklid.
Sindi lasteaias tähistati täna vastlapäeva lumepuudusel sportliku orienteerumismänguga. Laualt ei puudunud ka vastlakuklid. Foto: Urmas Luik

Olenemata sellest, kas ettevõtte juhtkond võtab vastlapäeval kukleid töötajatele välja teha või mitte, süüakse neid sel päeval nii või teisiti.

Türi vallas martsipantooteid valmistava Convi Food Sweets OÜ sekretär Helena Jõgiste kinnitas,  et neile ostab juhtkond vastlakukleid. «Lõunapausil on kõigil võimalus süüa kukleid ja nii palju kui soovi on, nii on see olnud igal aastal,»  sõnas ta.

Ka Eesti Pagari Paide tehas võtab vastlapäeva vastu teemakohase menüüga. Ettevõtte müügi- ja turundusassistent Maria Martin sõnas, et sööklas on vastlapäevale kohaselt hernesupp ja selle kõrvale ettevõtte poolt vastlakukkel. «Suurteks pidustusteks meil pikalt aega pole, sest tuleb hoolitseda ülejäänud Eesti peolaua eest ning valmistada hulgaliselt head ja paremat. Meil on see kiire tööaeg,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles