Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Neljapäeval kohtus küüni süütamise ja muude kuritegude eest vangi mõistetud Reino paturegister pani isegi uurijaid kahtlema, kas noormees ikka annab endale oma tegudest aru.

*Paide linnavolikogu Keskerakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liikmed on andnud võimupöördeks allkirjad, mille lõpptulemusena peaks hakkama linnavalitsust juhtima kaks naist.

*Kuigi Väätsa vallavalitsus kuulutas välja konkursi Väätsa eakatekodu juhataja leidmiseks, jagub käivituva asutuse juures tööd lausa kahele inimesele.

*Kabineti lugu on seekord Mati Palmeti tööruumist. Kuma raadio direktor Mati Palmet on ametis olnud koguni 21 aastat, neist 20 aastat direktorina. Ja kindel see, et kui tal kunagi peaks tekkima olukord, mil kabinetis leiduv tuleb kokku pakkida, läheks selle äravedamiseks tarvis vähemalt üht veoautot.

*Aprillis möödub 40 aastat päevast, mil Joel Raasik (63) palus jumalal oma olemasolu tõestamiseks muuta teda nüüd ja kohe. Ropu suuga noormees soovis maha jätta alkohoolse eluviisi.

*Kuu aega Kreeka ja Türgi piiri valvamist ning Paide politseijaoskonna vanemkoerajuhi Taavi Idavainu hoolealune, kutsikaeas politseikoer Jäpe unustas jalanõude närimise. Loodetavasti igaveseks.

*Aruküla mõisa eelmisel suvel Norra riigi rahastusel alanud ennistus on paksu krohvi alt andnud välja restauraatoreid põnevalt üllatanud klassitsistlikud maalingud, mis jäävad sellisel kujul avatuks.

*Järva Teataja palus sõbrapäevaeelsel nädalal saata pilte oma parimatest karvastest ja sulelistest sõpradest ehk on lemmikloomadest ja -lindudest. Praeguseks on neid saadetud meile üle 40. Lehte mahtus osa neist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles