Süütaja paljastas üks saatuslik viga

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013. aasta 27. novembril süütas Reino Türi vallas Jändja külas heinaküüni, mis põles maani maha. Nüüd peab ta hüvitama sellega tekitatud ligi 25 000 euro suuruse kahju.
2013. aasta 27. novembril süütas Reino Türi vallas Jändja külas heinaküüni, mis põles maani maha. Nüüd peab ta hüvitama sellega tekitatud ligi 25 000 euro suuruse kahju. Foto: Tiit Reinberg

Üleeile kohtus küüni süütamise ja muude kuritegude eest vangi mõistetud Reino paturegister pani isegi uurijaid kahtlema, kas noormees ikka annab endale oma tegudest aru.

Üleeile saabus Reino Paide kohtumajja vaba mehena, olles vaid päev varem vabanenud vanglast kuritegude pärast, mille eest mõisteti ta poolteist aastat tagasi vangi.

Reino on politseinikele vana tuttav. Tema paturegister sai alguse siis, kui ta oli 15aastane ja üritas koos sõpradega metallikokkuostust vanametalli varastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles