Reformierakond: sotsiaaldemokraadid ja keskerakondlased diilitavad Paides kriminaalpolitsei huviobjektiga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reformierakonna Paide piirkonna esimees Geir Põder kirjutab, et kahjuks näeme täna, et Keskerakond ja Sotsiaaldemokraatlik erakond kiidavad Janno Lehemetsa käitumise heaks ning soovivad tema toel viia Paide linna uude võimusegadusse, et rahuldada sotside järjest kasvavat isu.

"Viimased uudised on meid informeerinud uuest koalitsioonist diilierakondade Keskerakonna ja Sotsiaaldemokraatliku erakonna vahel, kuhu on kaalukeelena kaasatud ka eraisiku pankrotis olev parteitu Janno Lehemets.

Kuidas asi järjekordse diilitamiseni (võib lugeda ka: tillitamiseni) jõudis, on osaliselt veel ebaselge, aga üldjoontes teada ning minevikku vaadates ei ole selles midagi uut. Sarnase diilitamisega moodustasid Sotsiaaldemokraatlik erakond nüüdse maavanema Alo Aasma eestvedamisel ja Keskerakond koalitsiooni ka sügisel pärast 2013. aasta kohalike omavalitsuste valimisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles