Remonti läheb ligi 30 kilomeetrit teid

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirisaare ristmikul tuleb Anna–Peetri–Huuksi maanteel sõitjail peatuda ja anda teed peateel ehk Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel sõitjaile. Juba sügiseks ehitab maanteeamet ristmiku ümber. Muu hulgas valmivad kõrvalteele ohutussaared.
Kirisaare ristmikul tuleb Anna–Peetri–Huuksi maanteel sõitjail peatuda ja anda teed peateel ehk Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel sõitjaile. Juba sügiseks ehitab maanteeamet ristmiku ümber. Muu hulgas valmivad kõrvalteele ohutussaared. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tänavu häirivad teetööd Järvamaal liiklejaid ligi 30 kilomeetril. Suurimat tähelepanu pöörab maanteeamet tugimaanteede korrastusele, kuid häiritud on ka liiklemine Tallinna–Tartu maanteel.

Kõige rohkem puudutavad teetööd siiski Pärnu ja Rakvere vahel sõitjaid: sel teekonnal on ainuüksi Järvamaal neid ligi 25 kilomeetri ulatuses. Muu hulgas läheb ümberehitusele üks ristmik, Säreveres remonti mõisa sild, lisaks rajatakse täiesti uus sild, mille vundamendi valamine juba käib.

Vetepere küla elanik Tiit Tammleht kasutab Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteed iga päev tööle ja koju sõiduks. Eriti hea meel on tal Roosna-Alliku ja Ahula vahelise kümnekilomeetrise lõigu remondi üle. «Seal on tugevad pikirööpad ja asfalteena on see väga kehv. Ka kuival teel sõites auto võdiseb ja ilmselt saavad amordid kõva vatti,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles