Valgehobusemäe treener paneb püsti lumelauapeo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kiviõlis 20.–22. veebruarini kestvale Estonian Open Slopestyle`i suurvõistlusele on end kirja pannud rohkem kui 77 sportlast nii Eestist kui ka välismaalt. Üks korraldaja on Valgehobusemäel lumelaudureid treeniv Karel Kangro.

Freestyle`i suusa- ja lumelauapidu, mis kuulub esimest korda ametlikult World Snowboard Touri kalendrisse, toob Kiviõli suusakeskuse nõlvadele Eesti lahtistele meistrivõistlustele palju kodumaiseid sõitjaid. Tõmbenumbriks kujuneb pühapäeval võistlustulle astuv Kelly Sildaru, kes lisaks naisteklassile avaldas soovi osa võtta meestekategooriast, mis võimaldab tal täismeestega mõõtu võtta pro-liini kõige suurematel hüpetel. «Võistlushooaeg on läinud huvitavalt ja kiirelt, Kiviõli võistlust ootan väga, seal on kindlasti võimas park, kus on tore ennast teiste eestlastega proovile panna,» selgitas Kelly Sildaru.

Estonian Open Slope­style`il on esindatud seitse riiki: Eesti, Läti, Leedu, Soome, Venemaa, Norra ja Itaalia. Nimekaimatest välismaa sõitjatest väärivad mainimist Petter Grøn (NOR), Valterz Osnieks (LAT), Kristiina Nyman ja Roope Rautianen (FIN), Lorenzo Gennero (ITA) ja Romualdas Ruzgys (LIT).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles