Jürgen Ligi sõnad ajasid valimisdebatil neiu nutma

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Täna Paides toimunud varivalimisdebatil hakkas Paide gümnaasiumi XII klassis õppiv neiu nutma, sest pidas riigikogu liikme Jürgen Ligi sõnavõttu enda suhtes ebaviisakaks.

Neiu rääkis Järva Teatajale, et teemaks oli õpetajate motiveeritus ja tema avaldas arvamust, et mitte kõik õpetajad pole motiveeritud. «Teil on veel arenguruumi,» vastas neiu kinnitusel seepeale talle Ligi.
Neiu tunnistas, et ta on emotsionaalne ja kuna Ligi selline ütlemine ei tundunud talle viisakas, siis läksidki tal silmad märjaks. «Ehmusin ära,» lisas ta.
Paar tundi pärast debatti kinnitas neiu, et ega ta Ligi peale solvunud pole, kuid Reformierakonnale ta oma häält ka ei anna.
Varivalimiste Järvamaa koordinaator Hannes Linno  ütles, et Ligi ütlemist võis kaksiti mõista. Linno sai Ligi väljaütlemisest aru, et kui üks neiu väitis, et kõik õpetajad pole motiveeritud, siis sellel koolil on veel arenguruumi, mitte ei käinud see temaga diskuteerinud neiu kohta. «Kohati oli vestlus pingeline Reformierakonna ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna vahel, kuid kõik jäid sündsuse piiresse,» kinnitas ta.
Linno uskus, et see vahejuhtum jõudis kiiresti Facebooki, sest Ligi poliitilised konkurendid üritasid seda tema vastu ära kasutada.

Jürgen Ligi kinnitas Järva Teatajale, et ta ei sooovinud kedagi solvata ega olla ebaviisakas. "Kui ma kedagi solvasin, siis palun vabandust," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles