Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Ülemiste hingamisteede viirustesse nakatumine on Järvamaal võrreldes nädal varasemaga suurenenud 47 protsenti. Terviseameti andmeil olid rohkem kui pooled haigestunud lapsed.

*Esmaspäeva öösel oli maakonnas kaks suurt põlengut. Türi ligiduses põles arvatavasti süüdatud maja maani maha, mõned tunnid hiljem oli Vodja külas üleni leekides nelja lapsega pere kõrvalhoone.

*Ambla vallavolikogu otsustas oma viimasel istungil välja anda teenetemärgi. Valla teenetemärgi 21. kavaleriks kinnitasid volinikud Toomas Lemmingu.

*Aastapäevad tagasi võttis Türi aianduse ja mesinduse selts (AMS) omal jõul teha korda neile kuuluva linna ühe vanima maja. Kuigi tööd kestavad, ei suuda seltsi heegeldajad ja kangakudujad sellest eemale hoida.

*Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) nimekirja kandidaat Kaia Iva ütleb, et erakond teeks riigireformi ära ka kohapealsest vastuseisust hoolimata.

*Eesti piimaliidu ja E-Piima tegevjuhi Jaanus Muraka meelest on riigiisad aastaid importi toetades riiki hävitanud ja jätnud piimatootjad ilma nii toetusest kui ka maailmas tuntud kriisifondi abist. Põllumehe raske seis on suuresti selle tagajärg.

*Loodusfotograaf Ingmar Muusikus kirjutab ohakalindudest.

*Pühapäeval sõideti Türi tehisjärvel mootorrataste Eesti karikavõistluste avaetappi «Türi jäärada 2015». Oma esimese stardi tegi ka Vettikute motoperekonna järjekordne sõidumees – kuueaastane Robin.

*Järva Teataja vahel ilmub ka järgmine Maa Elu number.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles