Haigestus poole rohkem inimesi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imavere lasteaia Mõmmi lapsed on püsinud veel terved. Eilne päev tõi aga muutuse: lasteaiast jäi koju ligi 30 last ehk pool lasteaia kasvandikest.
Imavere lasteaia Mõmmi lapsed on püsinud veel terved. Eilne päev tõi aga muutuse: lasteaiast jäi koju ligi 30 last ehk pool lasteaia kasvandikest. Foto: Dmitri Kotjuh

Ülemiste hingamisteede viirustesse nakatumine on Järvamaal võrreldes nädal varasemaga suurenenud 47 protsenti. Terviseameti andmeil olid rohkem kui pooled haigestunud lapsed.

Eile oli Imavere lasteaias kohal vaid pooled kasvandikud. Direktor Heidi Arula sõnas, et kui eelmistel nädalatel püsisid lapsed ikka terved,  siis nädala algus tõi haigestumistele lisa.

Nii nautiski lasteaias olnud teatrietendust vaid poole jagu lasteaia ligi 60 lapsest. «Eks enamikul ole puudumise põhjuseks köha, nohu ja palavik,» teadis Arula öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles