Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Väätsa  koolipoiste kavand tulevikuõpperuumist annab koolile võimaluse uhkeldada kingituseks saadud 3D-printeriga, mille kokkupanekul kulub ära tehnikaülikoolis õppiva vilistlase abi.

*Türi kärpekomisjon: neli rahvamaja käib vallale üle jõu.

*Eesti parim tseremooniameister Marika Martin (63) ütleb, et elab armastusest. Samal ajal käib pidev sisemine heitlus jätkamise ja pensionipõlve unelma vahel.

*Türi valla Retla kooli bussiliini teenindava Enn Eelmäe arvutusi mööda on ta 40 aasta jooksul bussi- ja autoroolis maha sõitnud kolm ja pool miljonit kilomeetrit. See on umbes kolm tiiru ümber päikese.

*Spordihalli ehitaja pakkus linnale kohtuvälist kokkulepet.

*Paides elab seltskond neide, kes ei puudu üheltki kultuurikeskuse teatri-, kontserdi- ega kinoõhtult. Otsige tagasihoidlikku elegantsi ja peenikest vööpaela, otsige musta värvi kleite ja nimesilte ning tüdrukud ongi käes.  

*Koeru vallas asuvalt Väinjärvelt on kadunud paadisild ja hüppetorn. Koeru valla keskkonnaspetsialist Keio Kustavus selgitas, et pehkinud laudade ja toestuspostidega paadikai ja hüppetorni lammutasid töömehed sel nädalal.

*Neljapäeval allkirjastas haridus- ja teadusminister Jegveni Ossinovski käskkirja, mille alusel liitub Põltsamaa ametikool Järvamaa kutsehariduskeskusega. See tähendab, et 1. septembrist tegutseb üks kool kahes maakonnas ja kolmes asulas.

*Keskmine eestlane eelistab reisil peatuda enamasti hotelli. Peaasi, et kõik mugavused on käe-jala juures ja mõistliku hinnaga.Vabameelsemad leiavad ööbimiskoha ka tasuta, kui nad on  liitunud diivanimajutuse kogukonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles