Väätsa kool saab uhkeldada moodsa seadmega

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa koolipoisid Sten Perillus (vasakul) ja Sten Erik Tuuleveski võitsid tuleviku õppehoone kavandiga koolile 3D-printeri, millest saab kolmemõõtmeliste esemetena välja printida 20 × 20 sentimeetri suuruseid asju.
Väätsa koolipoisid Sten Perillus (vasakul) ja Sten Erik Tuuleveski võitsid tuleviku õppehoone kavandiga koolile 3D-printeri, millest saab kolmemõõtmeliste esemetena välja printida 20 × 20 sentimeetri suuruseid asju. Foto: Dmitri Kotjuh

Väätsa koolipoiste kavand tulevikuõpperuumist annab koolile võimaluse uhkeldada kingituseks saadud 3D-printeriga, mille kokkupanekul kulub ära tehnikaülikoolis õppiva vilistlase abi.

Ainsa Järvamaa koolina üle-eestilisel ProgeTiigri õpilaskonkursil «Tuleviku õpperuum 2050» lõppvooru jõudnud ja seal esikoha võitnud Väätsa koolipoiste kavand tõi koolile kingituseks 3D-printeri.

Õppealajuhataja Anneli Mand ütles, et üks arengukava unistustest täitus sedavõrd kiiresti, et kohe ei tea öeldagi, mida ja kuidas printima hakata. «Muidugi oleme uhked, et meil on nii targad lapsed ja saame ainsa Järvamaa koolina uhkeldada 3D-printeriga, kuid kõigepealt tuleb see nüüd kokku panna,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles