Ülikooli magistrant tuleb Türile Excelit õpetama

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Kesk-Eesti õppe- ja kompetentsuskeskus lubab, et Tartu ülikooli sotsiaaltöö magistrantuuris õppiv Asko Uri  arvutiprogrammi Excel koolitus on lihtsalt omandatav ja kaasa saab ka videopõhise e-kursuse.

Sihtasutuse Kesk-Eesti õppe- ja kompetentsuskeskuse eestvedaja Kristina Gudinas sõnas, et 11. veebruaril toimuv Exceli baas- ja edasijõudnute koolituse omapäraks on teadmiste esitamise lihtsus koolituspäeval ja kaasa antav videopõhine e-kursus kogu õpetatava materjali kohta.

Koolitajaks on Tartu ülikooli sotsiaaltöö magistrantuuris õppiv Asko Uri, kelle kaasaantava e-kursuse abil saab õpingutega iseseisvalt jätkata ning vaadata alati vajamineva osa üle ajal, millal see on talle kõige sobilikum. «Koolitaja Asko Uri sooviks on, et  osaleja võtaks kaasa oma sülearvuti ja lisaks pakub ta koolitushinna sees ka individuaalset nõustamist e-kirja või telefoni teel,» selgitas Gudinas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles