Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Paide abilinnapea Janno Lehemets on viimastel nädalatel üllatanud erakonnakaaslasi korduvalt. Tema viimane üllatus oli parteist lahkumine ilma linna juhtimisest taandumata.

*PAIde lasteaed jätkab uue direktoriga. Jaanuaris kuulutas Paide linnavalitsus kuulutas välja konkursi PAIde lasteaiale direktori leidmiseks, sooviavaldusi laekus kaks.

*Kui presidendilt teenetemärgi saav doonor Taimi Allas teadis tunnustust oodata, siis Koerus ja Põltsamaal tehast omavale Konesko ASi juhile Mart-Järvo Hirtentreule tuli uudis autasust üllatusena.

*Seoses korrarikkumistega andsid G4Si turvatöötajad eelmisel aastal Järvamaal politseinikele üle 27 isikut, kellest valdav osa jäi vahele poevargustega. Nende puhul oli videovalve turvateenistusele suureks abiks.

*Looduspiltnik ja aastaid metsanduses töötanud Tarmo Mikussaarel õnnestus esmaspäeva õhtul pildile püüda emailves kutsikaga.

*Reformierakondlane Kristjan Kõljalg ei pea oma erakonna tähtsaimaks valimislubaduseks maksude alandamist, vaid kolmanda lapse toetuse tõstmist 300 eurole.

*Viljandi ja Järvamaa haigla psühhiaatri Riina Arendi andmetel on vanemate aastatepikkune kaugel tööl käimine kasvatanud psüühikahäiretega noorte pöördumiste hulka.

*Kujutage ette, et olete keskmise kehakaaluga meesterahvas, kes peab ühel hetkel seljas ja käes taluma 60kilogrammist lisaraskust. Kui saate sellega hakkama, võite sobida päästjaks, vähemalt füüsiliste nõuete järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles