Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Esmaspäeva hommikul said Paide linna juhid kätte Tallinna ringkonnakohtu otsuse, mis jättis muutmata Pärnu maakohtu otsuse selle kohta, et linn peab spordihalli ehitajale maksma veerand miljonit eurot.

*Pulmalised valisid 2014. aasta parimaks pulmaisaks järvalase Margo Hussari. Eelmisel aastal pulmad.ee lehe hääletusel teise koha saanud Hussar edestas tänavu teisi rohkem kui kümne protsendiga.

*Kolumnist Urmas Glase kirjutab arvamusleheküljel, et paganama raske on minna valimisurni juurde, kui ei tea, mis poliitikute peas tegelikult toimub.

*Alustame oma valimiste teemalist intervjuude sarja. Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Viljandi- ja Järvamaa esinumber Jaak Madison ütles, et pole veel nii tuntud kui tema konkurendid, kuid ta ei kahtle, et märtsist on ta riigikogu liige.

*Küttepuid müüvate osaühingute esindajad on seda meelt, et kurtmine elu edasi ei vii ja halvemad ajad sunnivad rohkem mõtlema, aga ka tegutsema.

*Kuu aega tagasi asus Särevere küttehoov puust mänguasju meisterdama, ruum ja materjal selleks olid olemas ning töötajatel aega ja tahet käsitsi midagi valmistama hakata.

*Laupäeval olnud liikumisürituste sarja «Liikumist ja sportimist harrastav Järvamaa 2015» avaetapp, 35. Tammsaare rahvamatk meelitas kodunt välja vähemalt 440 inimest. See on olnud viimaste aastate rekord.

*Muinsuskaitseamet jagas tänavu 616 900 eurot 110 mälestisele, hindepunktide järgi on pingereas viis Järvamaa mälestist, mille kultuurilooline tähtsus ja avariilisus vajab riigilt rahatuge.

*Reedel oli Albu mõisakoolis juba kaheteistkümnendat korda võistlugemine, millega elustus taaskord Albu mailt pärit Anton Hansen Tammsaare looming.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles