Eesti parim pulmaisa: tiitel on mulle oluline

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pulmaisa Margo Hussari töist aastat tunnustasid pulmalised sellega, et valisid ta parimaks. Hussari edukasse aastasse jäi ka Külli ja Jaanus Alatare pulm, kus ametimedali vastuvõtmiseks laskus ta lausa põlvili.
Pulmaisa Margo Hussari töist aastat tunnustasid pulmalised sellega, et valisid ta parimaks. Hussari edukasse aastasse jäi ka Külli ja Jaanus Alatare pulm, kus ametimedali vastuvõtmiseks laskus ta lausa põlvili. Foto: Krista Kattel

Pulmalised valisid 2014. aasta parimaks pulmaisaks järvalase Margo Hussari. Eelmisel aastal pulmad.ee lehe hääletusel teise koha saanud Hussar edestas tänavu teisi rohkem kui kümne protsendiga.

Parima tseremooniameistri tiitli pälvis samuti järvalane: sama tiitli korduvalt pälvinud ja 37 aastat ametis olnud Marika Martin, keda pidas parimaks 52 protsenti hääletanutest.

Martin kirjutab oma Facebooki lehel õnnitlusi vastu võttes, et kavatseb pidada ametit seni, kuni kõik on leidnud oma südame teise poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles