Teadushuvilised pidasid lahingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teaduslahingus testisid teadmisi Türi põhikooli IXa klassi õpilased Kristo Männa (vasakult), Joosep Luts ja Rutti Maria Lippant.
Teaduslahingus testisid teadmisi Türi põhikooli IXa klassi õpilased Kristo Männa (vasakult), Joosep Luts ja Rutti Maria Lippant. Foto: Dmitri Kotjuh

Neljapäeval kogunesid Paide gümnaasiumi aulasse Rapla- ja Järvamaa koolide VII–IX klasside õpilased, et maha pidada teaduslahing, mille tulemused selguvad kahe nädala jooksul.

Tegemist oli «Teaduslahing 2015» Järvamaa ja Rap­lamaa eelvooruga, kus kolmeliikmelised võistkonnad lahendasid mitmesuguseid nuputamist nõudvaid praktilisi ja teoreetilisi teadusülesandeid.

Esimese Teaduslahingu peakorraldaja on Eesti ülikoolide tudengite ühendus Elus Teadus ning Eesti maaülikool, vabatahtlikena löövad kaasa tudengid üliõpilasesindusest ja erialaseltsidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles