Selver toetab maakonnahaiglat ultraheliaparaadi ostul

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa haigla sünnitusosakonna juhataja Marju Raja.
Järvamaa haigla sünnitusosakonna juhataja Marju Raja. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eelmisel aasta 19. novembrist kuni käesoleva aasta 5. jaanuarini kestnud Selveri heategevuskampaania „Koos on kergem“ jooksul koguti Paide Selveris kokku 3078 eurot, mis annetatakse Järvamaa haigla sünnitusosakonnale.

Veebruaris antakse kuueteistkümnes haiglas üle heategevusprojekti „Koos on kergem“ raames kogutud rekordilised 104 000 eurot.Kaheteistkümnendat aastat korraldatava projekti raames kogusid kõik Selverid heategevuseks raha oma maakonna haigla laste- või sünnitusosakonnale. Haigeid lapsi sai toetada iga poeskäiguga, šokolaadide ja teatud toodete ostuga ning müntide annetuskasti jätmisega. Võrreldes mullusega kasvasid toetussummad kõikides maakondades.

Selver AS juhataja Kristi Lomp tänab kõiki kliente, koostöö- ja meediapartnereid, kes lõppenud heategevusprojektis osalesid. „Suurt rõõmu valmistab, et kiirete jõuluostude kõrval leidsid inimesed tahtmist, aega ja vahendeid toetada meie kõige väiksemaid abivajajaid,“ ütleb Lomp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles