Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Mitu Paide poliitikut on seda meelt, et ilma muutusteta võimuliit edasi ei lähe, kuid mitte keegi ei julge ennustada, kes ja millisele toolile lähiajal istub.

*Tänavune Järva maavanema ja omavalitsuste liidu esimehe vabariigi aastapäeva puhune vastuvõtt tuleb karske, nii et vahuveini asemel lüüakse kokku mahlaga täidetu klaase.

*Valgehobusemäe suusa- ja puhkeskuses projektijuht Kalju Kertsmik oli seda meelt, et kui järgida ohutusreegleid, pole lumerõngarajal sõit ohtlik tegevus.

*Alates pühapäevast tõuseb pakendi tagatisraha suurus kümne sendini. See on pannud ka järvalased taara tagastamiseks ootama veebruarikuud.

*Kuni 20. jaanuarini oli gümnasistidel aega otsustada, kas kevadistel lõpueksamitel lahendada keerukamaid või veidi lihtsamaid matemaatikaülesandeid. Võõrkeeleeksami eelistus on vaieldamatult inglise keel.

*Nädalalapäevad valitsenud mõõdukad külmakraadid on kaanetanud järvejää sedavõrd paksuks, et kaherattalised saavad juba sõidurõõme nautida. Kui ilm annab armuaega, võivad nädala lõpuks radadele pääseda ka autod.

*Viiekümnendais lapsepõlvehobi, ratsutamise juurde jõudnud türilasele Svetlana Vilusaarele on hobustega tegelemine lisanud hinge ja kehasse vaid nooruslikkust, sama kinnitavad ka ratsatreenerid Anu Laansalu ja Maie Kukk.

*Laupäeval peavad 35. Tammsaare rahvamatkast osavõtjad langetama valiku, kas matkata mööda maanteed või rabas laudteel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles